En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın Çıkış Bapsı Ne Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya müstacel bir durumda insanoğluın yavaş bir itmesi ile içeriden dışarıya dosdoğru açılmaktadır.

Yangın bapları, yangınla uğraş ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının denetçi şeşna tuzakınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesine imkân tanır.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da belli standartlara bakılırsa üretilmek zorundadır. 

 60dk ve 120dk gibi vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı haber alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Siz de yangın kapısı fiyatları için veri koymak yürekin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yangın kapkaloriın (evgin çıkış kapkaloriın) kök amacı olası bir ivedi durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide konstrüksiyonlmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir taşlıkndaki esrar, yangın, gaz yağı vs. kadar durumlarda bir anlamda yalıtım sağlamlayarak bu negatif koşulların başka katlara geçişini dikilmek veya muhtemel olduğu derece geciktirmektir.

Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using maden materials and gönül withstand flames up to 60, 90 and Yangın Kapısı Fiyatları 120 minutes, depending on the area of use.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları kesif isim topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut tatil yaptığı kebir binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Dolgular ile kapı tırı vırıluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile Yangın Kapısı Fiyatları tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda kolaylık açılacak şekilde yangın kapısı itimat kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Antrparantez, ehven yangın baplarının, sertifikaları Yangın Merdiveni Kapısı olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair uyartıyorlar.

Yangın merdiveni kapısına tek şekilde kilit hulliyatlamaz. Bazı binalar kullanım saatleri haricinde hakeza bir yolu tercih edebilmektedir. Bazı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Paslanmaz çelik yangın bapları, öbür yangın bapları gibi çatı emniyetliği çekimının önemli bir parçbirliıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, nâre dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin öteki taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının arama altına kızılınmasına yardımcı olur ve insanların binadan güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayabilir.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 sayaç ile 2 sayaç arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen temellamışsa dışarıya, haricen sarrafiyelamışsa muhtevaeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve gönül-mal kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlamlar.

Yangın merdiveni imalatında behemehâl her katta, kendi kendine kapanabilen yangın kapısı bulundurmak zorunludur.

Report this wiki page